Home / Diensten / Detachering

Detachering

Tijdelijke inzet voor ICT-ondersteuning binnen uw bedrijf 
                       

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een tijdelijke versterking van uw ICT-afdeling? innoFinity biedt u de mogelijkheid om op detacheringsbasis gebruik te maken van de kennis en ervaring die door de jaren heen is opgebouwd. innoFinity is gespecialiseerd in de functies die vallen binnen de afdelingen Informatie Analyse, Functioneel Ontwerp en Functioneel (applicatie)beheer. De inzet is zowel mogelijk voor full-time als voor part-time opdrachten.

OMG-Certified UML Professional (OCUP) OMG-Certified UML Professional (OCUP)


Eind 2009 ben ik begonnen met een cursus Unified Modeling Language (UML) om mezelf in dit vakgebied te certificeren. Binnen UML zijn er drie verschillende gradaties van certificering: Fundamental, Intermediate en Advanced. Begin februari heb ik het examen voor UML Fundamental met succes afgerond.

De module UML Fundamental richt zich op het opbouwen van kennis van de basisonderdelen van de Unified Modeling Language, UML. Deze modelleertaal omvat een dertiental diagramtypen en bijbehorende modelleerconcepten. De vier belangrijkste en een aantal algemene onderwerpen vormen de basis voor het UML Fundamental-examen. Hierbij ligt de nadruk op het opbouwen van kennis op het gebied van de UML-notaties en de onderliggende semantiek (het metamodel).

Na het behalen van het Fundamental-certificaat, ben aan de slag gegaan met het studeren van het vervolg: de UML Intermediate. Begin maart heb ik hiervoor examen gedaan, met wederom een succesvol resultaat.

De module UML Intermediate richt zich op het opbouwen van kennis van de basisonderdelen van de Unified Modeling Language, UML. Deze modelleertaal omvat een dertiental diagramtypen en bijbehorende modelleerconcepten. De basisdiagramtypen, die in UML Fundamental zijn behandeld, worden in deze module verder uitgediept en aangevuld met andere diagramtypen en de concepten die daarin worden gemodelleerd. Net als in UML Fundamental ligt de nadruk op het opbouwen van kennis op het gebied van de UML-notaties en de onderliggende semantiek (het metamodel).