Home / Over innoFinity / Over innoFinity
innoFinity onder de loep...

Over innoFinity

software engineering... persoonlijk en op maat

innoFinity software engineering

innoFinity software engineering (of kortweg innoFinity) is de naam waaronder Marcel Langeland zijn diensten aanbiedt als freelance software engineer. innoFinity ondersteunt bedrijven bij ontwikkeltrajecten van (internet)applicaties en informatiesystemen, of neemt het gehele traject als project aan. Hoewel innoFinity jarenlange ervaring heeft in het gehele traject van software engineering, heeft het zich gespecialiseerd in de eerste twee fases ervan: Informatie analyse & Functioneel ontwerp.

De diensten worden op verschillende manieren aangeboden: Detachering, Projecten & Consultancy. Doorgaans vinden de werkzaamheden plaats op locatie van de opdrachtgever, maar ook (deels) werken vanuit eigen kantoor behoort tot de mogelijkheden. innoFinity houdt kantoor in Heeg, waar vanuit de regio Noord-Nederland als werkgebied wordt beschouwd. innoFinity richt zich op bedrijven binnen het hogere segment van het MKB en daarboven. Door de jaren heen heeft innoFinity specifieke kennis en ervaring opgedaan binnen de branches Zakelijke dienstverlening, Pensioenen en de Automotive branche.

De persoon achter innoFinity: Marcel Langeland

Na in 1998 afgestudeerd te zijn aan de NHL te Leeuwarden, is Marcel Langeland als software engineer voor diverse bedrijven werkzaam geweest. Een breed scala aan aspecten van applicatie ontwikkeling en internet passeerden de revue. Met de opgedane kennis en praktijkervaring heeft Marcel in 2002 de stap naar eigen-ondernemerschap genomen. Als mede-eigenaar van het toenmalige internetbedrijf Tsjil internet solutions werd in Harkema de basis gelegd voor het prachtige bedrijf wat nu bekend is onder de naam Speak. Na een bijzondere periode van groei, samenwerking, opdrachten en ervaringen was er een nieuwe fase aangetreden voor zijn persoonlijke ambities. Per januari 2009 heeft Marcel afscheid genomen van Speak om zich als freelancer specifiek te gaan richten op dienstverlening op het functionele vlak van software engineering. Opererend onder de naam innoFinity biedt Marcel bedrijven zijn diensten aan via detachering, projecten of consultancy.

Kijk voor een uitgebreid profiel van Marcel Langeland op LinkedIn:

bekijk het volledige profiel op LinkedIn